В цьому розділі надані Вашій увазі лише найбільш значні об’єкти:
Цех бортового харчування на 1500 раціонів/год (24000 раціонів/добу) в міжнародному аеропорту “Бориспіль”, наша гордість і унікальний досвід
- Розміщений в МАП “Бориспіль” в безпосередній і безпечній відстані від місць стоянка повітряних суден, що дозволяє в найкоротші строки і без затримок здійснювати забезпечення літаків бортовим харчуванням.
- Загальна площа біля 10 000 м. кв.
- Кількість поверхів – 4
- Цех бортового харчування (кейтеринг) передбачає повний цикл виробництва бортового харчування від сировини до відправки на борт літака, в т.ч. хлібобулочних і кондитерських виробів. Окрім основних цехів проектом передбачено:
- безтарне зберігання борошна для кондитерько-пекарського виробництва (в силосах);
- мікробіологічна лабораторія по контролю за якістю;
- вакуумна система видалення відходів;
- пральня.
Різноманітні фуд-корти у складі торгово-розважальних комплексів «Караван», «Магеллан», «ОCEAN PLAZA» та ін.
Заклади мереж харчування: «Такі-Макі», «NHL», «Блінофф», «Тралі-Валі», «KFC»,«L’Kafa», «Трапезна»
Різноманітні окремі заклади в м. Києві і Києвській обл., наприклад “Гагри”, “Совський двір”, столові і буфети: КМУ, Мінекології.
Пивоварні «Магеллан» і «Мюнхен Паб».
Окремі пекарні, кондитерські і кулінарні виробництва.
Дивіться також проекти наступних напрямків: