Харчова переробка та ресторанний бізнес

Харчова переробка та ресторанний бізнес

В цьому розділі надані Вашій увазі лише найбільш значні об’єкти:

keiter

Цех бортового харчування на 1500 раціонів/год (24000 раціонів/добу) в міжнародному аеропорту “Бориспіль”, наша гордість  і унікальний досвід

  • Розміщений в МАП “Бориспіль” в безпосередній і безпечній відстані від місць стоянка повітряних суден, що дозволяє в найкоротші строки і без затримок здійснювати забезпечення літаків бортовим харчуванням.
  • Загальна площа біля 10 000 м. кв.
  • Кількість поверхів – 4
  • Цех бортового харчування (кейтеринг) передбачає повний цикл виробництва бортового харчування від сировини до відправки на борт літака, в т.ч. хлібобулочних і кондитерських виробів. Окрім основних цехів проектом передбачено:
  • безтарне зберігання борошна для кондитерько-пекарського виробництва (в силосах);
  • мікробіологічна лабораторія по контролю за якістю;
  • вакуумна система видалення відходів;
  • пральня.

Різноманітні фуд-корти у складі торгово-розважальних комплексів «Караван», «Магеллан», «ОCEAN PLAZA» та ін.

food-cort

Заклади мереж харчування: «Такі-Макі»,  «NHL»,  «Блінофф», «Тралі-Валі», «KFC»,«L’Kafa», «Трапезна»

Різноманітні окремі заклади в м. Києві і Києвській обл., наприклад “Гагри”, “Совський двір”, столові і буфети: КМУ, Мінекології.

Пивоварні «Магеллан» і «Мюнхен Паб».

Окремі пекарні, кондитерські і кулінарні виробництва.

Дивіться також проекти наступних напрямків:

×
×
×